تبلت ایسوس مدل ZenPad 10 Z301ML ظرفیت 16 گیگابایت
 

تبلت ایسوس مدل ZenPad 10 Z301ML ظرفیت 16 گیگابایت

(0)    






مشخصات
تعداد سیم کارت تک سیمکارت
توضیحات سیم کارت سایز میکرو (0.76 × 12 × 15 میلیمتر)
حافظه داخلی 16 گیگابایت
مقدار رم 2 گیگابایت
ابعاد 8.95 × 17. 172 × 251.77 میلیمتر
وزن 490 گرم
جنس بدنه بدنه پلاستیک و فلز
اندازه 10.1 اینچ
رزولوشن (1280 × 800) WXGA
تراکم پیکسلی 149 پیکسل در هر اینچ
تراشه Mediatek MT8735W
دوربین دارد
کیفیت دوربین 5.0 مگاپیکسل
سرعت فیلمبرداری رزولوشن (1920 × 1080) Full HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه
کیفیت فیلمبرداری (Full HD (1080 × 1920), HD (720 × 1280
دوربین سلفی 2.0 مگاپیکسل
پردازنده مرکزی 4 هسته ای
فرکانس پردازنده مرکزی 1.3 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی Mali-T720 MP2
سیستم عامل اندروید
نسخه سیستم عامل اندروید 7.0 (نوقا)
شبکه های ارتباطی 2G, 3G, 4G
شبکه 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
شبکه 3G WCDMA 850 / 900 / 2100
فناوری‌های ارتباطی بلوتوث، EDGE ،GPRS ،WiFi
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
بلوتوث نسخه 4.2
رادیو رادیو FM
درگاه ارتباطی USB Type C 1.0
بلندگو دارد
خروجی صدا جک 3.5 میلیمتری صدا
جک 3.5 میلیمتری صدا دارد
باتری قابل تعویض ندارد
مشخصات باتری باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4680 میلی آمپر ساعت
سایر قابلیت ها دارای سرویس ابری 100 گیگابایت فضای رایگان (Google Drive)

معرفی محصول
طراحی و ساخت زبان طراحی ایسوس ذن‌پد 10 بسیار شبیه به نسخه‌های کوچک‌تر آن (ذن‌پد 7 و ۸ اینچی) است. قاب پشتی این تبلت از جنس پلاستیک بافت‌دار است و لبه‌های آن با فریم متالیکی با تکنولوژی NCVM (غیررسانا و فلزی‌شده) پوشانده شده و زیبایی خاصی به این محصول میان‌رده بخشیده است. همچنین ایسوس برای ارگونومی بهتر این تبلت، لبه‌ی پایینی آن را به‌صورت خمیده طراحی کرده است. درست است که ایسوس عناصری را که سبب مرغوبیت یک تبلت می...
نمایش بیشتر ...

طراحی و ساخت

زبان طراحی ایسوس ذن‌پد 10 بسیار شبیه به نسخه‌های کوچک‌تر آن (ذن‌پد 7 و ۸ اینچی) است. قاب پشتی این تبلت از جنس پلاستیک بافت‌دار است و لبه‌های آن با فریم متالیکی با تکنولوژی NCVM (غیررسانا و فلزی‌شده) پوشانده شده و زیبایی خاصی به این محصول میان‌رده بخشیده است. همچنین ایسوس برای ارگونومی بهتر این تبلت، لبه‌ی پایینی آن را به‌صورت خمیده طراحی کرده است. درست است که ایسوس عناصری را که سبب مرغوبیت یک تبلت می‌شود، در Z301ML به کار نبرده است؛ اما باوجوداین باید بگوییم که این تبلت همچنان خوش‌ساخت و باکیفیت به نظر می‌رسد. استفاده از پلاستیک طرح‌دار در قاب پشتی Z301ML سبب شده تا دردست‌گرفتن آن بسیار راحت باشد و مانع از سرخوردن آن از دست شود. همچنین استفاده از این جنس بدنه در ذن‌پد 10 سبب شده تا لکه و اثرانگشت بسیار کمی بر سطح قاب پشتی آن برجای بماند.Z301ML  به‌عنوان یک تبلت 10اینچی، هرگز دستگاه سنگین یا ضخیمی به‌حساب نمی‌آید. این دستگاه دارای ۸.9 میلی‌متر ضخامت و 490 گرم وزن است. البته اگر بخواهیم این تبلت را ازلحاظ ضخامت با پرچم‌داران اندرویدی مقایسه کنیم، درمی‌یابیم که کمی ضخیم به نظر می‌رسد. ذن‌پد 10 در سه رنگ سفید و خاکستری عرضه‌ شده و حاشیه‌ی نمایشگر مدل‌های سفید و طلایی آن، سفید و حاشیه‌ی نمایشگر مدل خاکستری آن، مشکی است.

      کلید پاور (خاموش/روشن کردن) این تبلت در سمت چپ لبه‌ی بالایی قرار گرفته است. متاسفانه باید بگوییم که تاخیر کوتاه اما قابل‌ملاحظه‌ای در زمان فشردن این کلید و قفل‌شدن صفحه‌نمایش وجود دارد. این تاخیر به‌قدری زیاد نیست که شما را ناامید کند؛ اما این موضوع در مقایسه با محصولات بالارده و پرچم‌دار کاملا یک عیب تلقی می‌شود. همچنین بر لبه‌ی سمت چپ دستگاه، کلیدهای به‌هم‌چسبیده‌ی صدا دیده می‌شوند که برخلاف کلید پاور، عملکرد سریع و خوبی دارند.

  ایسوس برای ذن‌پد 10 از دو وسیله‌ی جانبی کارآمد و مفید رونمایی کرده است که باید جداگانه تهیه شوند. نخستین وسیله‌ی جانبی این تبلت Asus Audio Dock بوده که از کیبورد و دو اسپیکر استریو تشکیل شده و بسیار زیبا مهندسی شده است. انرژی این داک به وسیله‌ی یک باتری غیرقابل‌تعویض تامین می‌شود که می‌تواند با یک بار شارژ کامل و پخش مداوم موزیک تا 12 ساعت سرپا بایستد. اتصال این داک به تبلت به‌صورت بی‌سیم بوده و از طریق بلوتوث انجام می‌شود. البته برای سهولت در کارکردن با این داک، می‌توانید آن را به وسیله‌ی پین‌های مغناطیسی، به لبه‌ی پایینی تبلت متصل کنید. حداکثر محدوده‌ی اتصال بی‌سیم این داک با تبلت، 10 متر است. ازاین‌رو می‌توانید دستگاه‌های دیگر مانند گوشی و تبلت‌ خود را به این داک وصل کنید. اسپیکرهای این داک بسیار بلند و باکیفیت هستند و با فناوری SonicMaster همراه شد‌ه‌اند.

نمایشگر

مهم‌ترین مسئله‌ای که در نمایشگر ذن‌پد ۱۰ توی ذوق می‌زند، دقت پایین آن است. ایسوس سخاوت زیادی در مورد نمایشگر ذن‌پد ۱۰ خرج نکرده و برای نمایشگر بزرگ و ۱۰اینچی این تبلت، از وضوح تصویر معمول ۸۰۰ × ۱۲۸۰ استفاده کرده است. استفاده از این رزولوشن سبب شده تا تصاویر به نمایش درآمده در این محصول چندان شارپ و باکیفیت نباشند. معایب استفاده از این رزولوشن در این تبلت به اینجا ختم نمی‌شود و باید تراکم پیکسلی پایین را به دیگر ضعف‌های آن اضافه کنیم. نمایشگر ذن‌پد ۱۰ تراکم پیکسلی ۱۴۹پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد و به‌راحتی می‌توان پیکسل‌های نمایشگر این تبلت را مشاهده کرد! حداکثر میزان روشنایی این گوشی ۲۸۸ نیتس (nits) و از عموم تبلت‌های بالارده و پرچم‌دار کمتر است. ازاین‌رو ممکن است هنگام کارکردن با این تبلت در فضای باز، با کمی سختی روبه‌رو شوید.

      ذن‌پد 10 به کاربر اجازه می‌دهد تا تنها با دو بار لمس نمایشگر، تبلت را روشن کند. همچنین می‌توان زمانی‌که تبلت روشن است، با دو بار لمس نوار بالای نمایشگر، آن را به حالت آماده‌باش (استندبای) برد که بسیار کاربردی است. البته این برای نخستین باری نیست که چشممان به جمال چنین قابلیتی روشن می‌شود. پیش‌ازاین شرکت ال‌جی در گوشی‌های خود از این ویژگی استفاده کرده بود. درنهایت باید بگوییم که ایسوس در آن از لایه‌‌ی ضدچربی Anti-fingerprint coating استفاده کرده است.

سخت‌افزار

نتایج به‌دست‌آمده از این تبلت در بنچ‌مارک‌های مختلف این حقیقت را نشان می‌دهد که ذن‌پد 10 تبلت بسیار متواضع و کم‌ادعایی است. ایسوس ذن‌پد 10 به‌اندازه‌ی کافی قدرتمند و توانمند است که می‌تواند از پس کارهای ضروری و روزمره‌تان برآید. مغز متفکر این تبلت میان‌رده را تراشه‌ی MT8735W  ساخت شرکت مدیاتک تشکیل می‌دهد. درون این تراشه از یک پردازنده‌ی چهارهسته‌ای با عملکرد ۶۴ بیتی به‌همراه یک رم دو گیگابایتی استفاده شده است. حداکثر سرعت کاری این پردازنده ۱.۳ گیگاهرتز است و می‌تواند سریع‌تر از سایر ذن‌پدها، دستورات را پردازش کند. این مجموعه‌ی سخت‌افزاری در بنچ‌مارک‌های مختلف نمره‌ی نسبتا مناسبی کسب کرد؛ اما هرگز نمی‌توان اجرای بی‌دردسر برنامه‌ها و بازی‌های سنگین را از این محصول میان‌رده انتظار داشت.

ذن‌پد 10 Z301ML در سه ظرفیت 16، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی عرضه شده است که به دلیل پشتیبانی این محصول از کارت حافظه‌ی microSD، می‌توان تا ۱۲۸ گیگابایت دیگر، حافظه‌ی این دستگاه را ارتقا داد. ازآنجایی‌که تمام برنامه‌های اندروید قابلیت نصب روی کارت حافظه‌ی microSD را ندارند، ممکن است در زمینه‌ی نصب برنامه‌ها و بازهای متعدد در نسخه‌ی 16 گیگابایتی به مشکل بربخورید. ازاین‌رو اگر اهل کار با برنامه‌های زیادی هستید، ما خرید نسخه‌ی ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی این تبلت را به شما توصیه می‌کنیم. ذن‌پد 10 از شبکه‌ی (4G)  پشتیبانی می‌کند و مدل‌های سیم‌کارتی آن، فاقد قابلیت مکالمه‌ی تلفنی است. در زمینه‌ی راه‌های ارتباطی، این دستگاه دقیقا مشابه با هم‌رده‌های خود ظاهر شده است. این تبلت از نسخه‌ی چهارم بلوتوث، WiFi و GPS بهره می‌برد و در آن از ویژگی‌های خاصی نظیر NFC و حسگر مادون‌قرمز خبری نیست. همچنین زبان منو و کیبورد این تبلت را می‌توان به فارسی تغییر داد. ذن‌پد ۱۰ تبلتی ارزان‌قیمت و میان‌رده به‌حساب می‌آید؛ اما از کیفیت صدای مطلوبی برخوردار است. این دستگاه به دو اسپیکر DTS HD Premium در بالای نمایشگر مجهز شده و می‌تواند تجربه‌ی خوبی از صدای شفاف را برای کاربران به‌همراه داشته باشد.

باتری

        با توجه به‌اندازه‌ی بزرگ ذن‌پد ۱۰، ظرفیت بالاتر و شارژدهی بیشتری را از این محصول انتظار داشتیم؛ اما ایسوس به استفاده از یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۱۸وات‌ساعت در ذن‌پد ۱۰ قناعت کرده است. این تبلت می‌تواند با استفاده‌ی ترکیبی و مداوم تا حدود ۱۰ ساعت شارژ نگه دارد. البته این میزان شارژدهی می‌تواند با استفاده‌های گوناگون، متغیر باشد.

سیستم‌عامل و دوربین

ذن‌پد 10 در بخش سیستم‌عامل و نرم‌افزار بی‌نظیر است. Z301ML به سیستم‌عامل اندروید نوقا (۷.0) مجهز شده است. بااین‌حال و با درنظرگرفتن مشخصات سخت‌افزاری و قیمت این دستگاه، باید انتظارات خود را از این محصول تعدیل کنید. ذن‌پد 10 با برنامه‌ها و قابلیت‌های نرم‌افزاری کاربردی و زیادی همراه شده است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به برنامه‌های Power saver ،Super Note ،PC Link اشاره کرد. امروزه برنامه‌های یادداشت‌برداری در تبلت‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند؛ ازاین‌رو بسیاری از سازندگان به‌طور پیش‌فرض از برنامه‌ی یادداشت‌برداری در تبلت‌های خود استفاده می‌کنند. ایسوس از برنامه‌ی Super Note در ذن‌پد ۱۰ استفاده کرده که به‌وسیله‌ی آن می‌توان با دست‌خط خود یا با کیبورد به یادداشت‌برداری پرداخت. همچنین می‌توانید از فایل‌های مالتی‌مدیا در یادداشت‌هایتان استفاده کرده و آن‌ها را ویرایش کنید. درمجموع باید گفت که برنامه‌ی نوت در ذن‌پد 10 به‌قدری کامل است که شما را از هر برنامه‌ی یادداشت‌برداری دیگری بی‌نیاز می‌کند.

        ذن‌پد ۱۰ دارای یک دوربین ۵ مگاپیکیسلی بر قاب پشتی و یک دوربین ۲ مگاپیکسلی بر قاب جلویی است. دوربین‌های این تبلت نمی‌توانند عکس‌های باکیفیت چندان خوبی برایتان ثبت کنند؛ اما درعوض ایسوس از ابزارهای زیادی برای این دوربین استفاده کرده است. به‌عنوان‌مثال می‌توان به قابلیت‌هایی چون اسلوموشن، Time Lapse و حالت‌های پانوراما و HDR اشاره کرد. دوربین اصلی این تبلت می‌تواند با حداکثر کیفیت HD فیلم‌برداری کند.

جمع‌بندی

با توجه به قیمت و مشخصاتی که ذن‌پد ۱۰ دارد، می‌توان گفت که این دستگاه یکی از بهترین تبلت‌های میان‌رده‌ی ۱۰اینچی است. ذن‌پد طراحی بسیار مدرن و زیبایی دارد و به‌راحتی می‌تواند نظر سخت‌پسندان را جلب کند. سخت‌افزار به‌کاررفته در آن به گونه‌ای است که می‌تواند به‌راحتی از پس اجرای برنامه‌های روتین سیستم‌عامل اندروید برآید. روی‌هم‌رفته باید گفت که ذن‌پد ۱۰ تجربه‌ی کاربری بسیار خوبی دارد و از کارکردن با آن لذت خواهید برد. اما این تبلت ایسوس مانند هر تبلت میان‌رده‌ی دیگری بدون نقص نیست و با کمبودهایی همراه است. بااطمینان می‌توانیم این موضوع را بگوییم که اگر ایسوس تلاش بیشتری در زمینه‌ی رزولوشن نمایشگر این تبلت انجام می‌داد، ذن‌پد ۱۰ بیشتر موردتوجه کاربران قرار می‌گرفت و می‌توانست فروش بهتری را تجربه کند.

 

 



نظرات


برای ثبت نظر وارد حساب کاربری خود شوید



اپلیکیشن اپلیکیشن

دانلود اپلیکیشن

اپلیکیشن را دانلود کنید و هر روز تخفیفات هیجان انگیز مشاهده کنید
دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن

راه های ارتباطی
تلفن پشتیبانی: 02191690823
آدرس دفتر مرکزی : ایران، تهران، خیابان سهروردی شمالی ، کوچه افشارجوان ، پلاک 2 ، واحد3 تلفن :02191690823  
 
  logo-samandehi  
   
دیجی بایل فروشگاه آنلاین دیجی بایل از درگاه های امن مثل به پرداخت ملت پارسیان استفاده میکند .