گوشی موبایل سونی مدل Xperia XA دو سیم کارت ظرفیت 16 گیگابایت
 

گوشی موبایل سونی مدل Xperia XA دو سیم کارت ظرفیت 16 گیگابایت

Sony Xperia XA Dual SIM 16GB Mobile Phone
(0)    

  • فناوری صفحه‌نمایش :IPS

  • رزولوشن عکس :13 مگاپیکسل

  • نسخه سیستم عامل :Andriod Marshmallow 6.0

  • اندازه :5

  • اقلام همراه :دفترچه‌ راهنما، شارژر






مشخصات

معرفی محصول
طراحی و ساخت بدون معطلی به سراغ جذاب‌ترین بخش گوشی اکسپریا XA می‌رویم. اکسپریا XA از معدود گوشی‌هایی است که هیچ حاشیه‌ای در سمت راست و چپ نمایشگر آن وجود ندارد. این ویژگی در کنار نمایشگر خمیده (2.5D) سبب شده این گوشی عرض کمی داشته باشد و بسیار خوش‌دست باشد. XA عرض کمی دارد؛ اما از سوی دیگر کمی کشیده و طویل به نظر می‌رسد. این موضوع سبب شده لمس قسمت‌های بالایی نمایشگر با کمی سختی صورت بگیرد. در نگاه نخست، ظاهر اکسپریا XA ما را یاد دو ...
نمایش بیشتر ...

طراحی و ساخت

بدون معطلی به سراغ جذاب‌ترین بخش گوشی اکسپریا XA می‌رویم. اکسپریا XA از معدود گوشی‌هایی است که هیچ حاشیه‌ای در سمت راست و چپ نمایشگر آن وجود ندارد. این ویژگی در کنار نمایشگر خمیده (2.5D) سبب شده این گوشی عرض کمی داشته باشد و بسیار خوش‌دست باشد. XA عرض کمی دارد؛ اما از سوی دیگر کمی کشیده و طویل به نظر می‌رسد. این موضوع سبب شده لمس قسمت‌های بالایی نمایشگر با کمی سختی صورت بگیرد. در نگاه نخست، ظاهر اکسپریا XA ما را یاد دو گوشی قدیمی سونی یعنی اکسپریا Z3 و M5 می‌اندازد. XA درست مانند این دو گوشی، بدنه‌ای کشیده و لبه‌هایی خمیده‌ دارد و حاشیه‌ی قابل‌توجهی در بالا و پایین نمایشگر آن مشاهده می‌شود. همچنین دکمه‌ی پاور XA هیچ شباهتی به نسل جدید کلیدهای پاور این شرکت ندارد و همچون گوشی‌های قبلی‌اش، طراحی‌ دایره‌ای دارد. البته این موضوع را باید به‌خاطر نبود حسگر اثرانگشت در اکسپریا XA دانست.

اکسپریا XA برخلاف دو گوشی XA و X پرفورمنس بدنه‌ی فلزی ندارد و سونی برای پایین‌آوردن هزینه‌ی ساخت آن، از پلاستیک مات استفاده کرده است. البته این پلاستیک، کیفیت ساخت خوبی دارد و میزان جذب اثرانگشت روی آن کم است. اما از نظر ما تنها نکته‌ی منفی طراحی این گوشی مربوط به بدنه‌ی لیز آن است. در مدت‌زمان کوتاهی که با این گوشی کار کردیم، نزدیک بود چندین بار گوشی در هنگام عکاسی از دستمان بیفتد و حادثه‌ای تلخ روی دهد. اکسپریا XA در چهار رنگ سفید، مشکی، رز گلد و طلایی تولید شده است. نکته‌ی مهمی که در مورد رنگ‌های این گوشی وجود دارد، این است که تفاوت رنگی آن‌ها فقط شامل قاب پشتی نمی‌شود. قاب جلویی گوشی‌ اکسپریا XA نیز همرنگ با قاب پشت است.

نمایشگر

اکسپریا XA به‌عنوان یک گوشی میان‌رده، نمایشگر باکیفیت و قابل‌‍قبولی دارد. صفحه‌نمایش 5اینچی این گوشی وضوح تصویر 720p و تراکم پیکسلی 294PPI دارد. با مقایسه‌ی نمایشگر این گوشی با دیگر گوشی‌ میان‌رده‌ی سونی یعنی اکسپریا X، درمی‌یابیم که اکسپریا XA نمایشگر جذاب و شارپی ندارد؛ ولی نمی‌توان به آن انتقادی وارد کرد. همچنین نمایشگر این گوشی برخلاف اکسپریا X، از موتور پردازشی X-Reality بهره نمی‌برد؛ درعوض سونی از فناوری سنتی خود یعنی Mobile BRAVIA engine 2 در آن استفاده کرده است. از مهم‌ترین قابلیت‌های نمایشگر این گوشی می‌توان به تنظیمات وایت بالانس و تنظیم خودکار نور اشاره کرد. قابلیت وایت بالانس XA به کاربر اجازه می‌دهد تا به‌وسیله‌ی سه نوار RGB، دمای نمایشگر را تنظیم کند.

سخت‌افزار و باتری

اکسپریا XA قدرت سخت‌افزاری خود را از تراشه‌ی مدیاتک Heilo P10 و پردازنده‌ی هشت‌هسته‌ای Cortex-A53 می‌گیرد. همچنین یک رم دوگیگابایتی از نوع DDR3 این مجموعه را همراهی می‌کند و عملکرد خوب و روانی برای این گوشی به همراه دارد. نتایج به‌دست آمده از بنچ‌مارک‌ها به‌خوبی نشان می‌دهند که گوشی اکسپریا XA هم‌تراز سایر میان‌رده‌های بازار است. این گوشی در نسخه‌ی 6.0.1 آزمون AnTuTu امتیاز 47976 را کسب کرد. اکسپریا X دارای دو شیار مجزای سیم‌کارت و یک شیار کارت حافظه‌ی microSD است. از دیگر قابلیت‌های این گوشی می‌توان به فناوری NFC و پشتیبانی از USB OTG اشاره کرد. برخلاف گوگل، ال‌جی و اچ‌تی‌سی، شرکت سونی وداع زودهنگامی با درگاه microUSB در گوشی‌های خود نداشته و ترجیح نداده از درگاه بازگشت‌پذیر و با سرعت شارژ بالای USB Type C در اکسپریا XA استفاده کند. علاوه‌براین، سونی ادعای قدیمی خود را در مورد شارژدهی دوروزه‌ی گوشی‌های هوشمندش در مورد اکسپریا X تکرار کرده است؛ ادعایی که چندان به واقعیت نزدیک نیست. باتری 2300 میلی‌آمپرساعتی این گوشی می‌تواند در کاربری ترکیبی، نهایتا یک روز یا کمی بیشتر شارژ نگه دارد.

سیستم‌عامل و رابط کاربری

سونی هیچ تفاوتی در بخش سیستم‌عامل گوشی‌های سری X قائل نشده و تمام مدل‌های این خانواده را به اندروید مارشملو به همراه رابط‌کاربری اختصاصی سونی مجهز کرده است. همچنین این شرکت در بخش سیستم‌عامل این گوشی، نیم‌نگاهی به سیستم‌عامل iOS 9 داشته و از برخی ویژگی‌های آن الهام گرفته است. برای مثال در صفحه‌ی سمت چپ منوی برنامه‌ها، لیست پیشنهادی از برنامه‌های پرکاربرد و برنامه‌های محبوب وجود دارد که هنوز آن‌ها را روی گوشی نصب نکرده‌اید. همچنین با سوایپ‌کردن در صفحه‌ی منوی برنامه‌ها یا هوم‌اسکرین (از بالا به پایین)، بخش جست‌وجو ظاهر می‌شود. برخلاف اکسپریا Z5، اکسپریا XA از زبان فارسی در منوها پشتیبانی نمی‌کند؛ اما می‌توان زبان فارسی را به کیبورد آن اضافه کرد. روی‌هم‌رفته باید بگوییم که اکسپریا X از نظر سیستم‌عامل و رابط‌کاربری یک گوشی‌ جذاب، روان و بدون پیچیدگی است.

دوربین

سونی عملکرد بسیار خوبی در بخش دوربین گوشی‌های سری X داشته است. اکسپریا XA به‌عنوان ضعیف‌ترین مدل این خانواده، دوربین‌هایی راضی‌کننده دارد. دوربین اصلی این گوشی را حسگر IMX258 Exmor RS تشکیل می‌دهد و عکس‌های گرفته‌شده با آن، کیفیتی حداکثر 13مگاپیکسلی دارند. همان‌طور که از نمونه‌ی عکس‌های گرفته‌شده با دوربین این گوشی پیداست، XA می‌تواند در شرایط نوری مناسب، عکس‌هایی با جزئیات بالا بگیرد. اما این دوربین در محیط‌های نسبتا تاریک، تصاویری با نویز زیاد ثبت می‌کند که البته نمی‌توان به این موضوع XA چندان خرده گرفت. یک موضوع در هنگام کار با دوربین این گوشی ما را ناراحت کرد: پردازش و نمایش نهایی عکس‌های گرفته‌شده با XA کمی با تأخیر صورت می‌گیرد. در مابقی قسمت‌ها، دوربین XA عملکرد واقعا قابل‌قبولی دارد. مهم‌ترین نکته‌ی مثبت دوربین این گوشی سرعت بسیار بالای آن است. برنامه‌ی دوربین XA در کوتاه‌ترین زمان اجرا می‌شود و سرعت شاتر بالایی دارد. همچنین این دوربین می‌تواند سوژه‌های در حال حرکت را به‌خوبی و بدون تاری ثبت کند.

برنامه‌ی دوربین اکسپریا XA عکس‌های گرفته‌شده را با کمی ادیت نشان می‌دهد؛ بنابراین اگر متوجه شدید که رنگ‌های نشان‌داده‌شده در عکس‌ها کمی با آنچه در واقعیت هستند، اختلاف دارند، تعجب نکنید. این ویژگی می‌تواند برای کسانی که وقت یا مهارت لازم برای ویرایش عکس‌ها ندارند، مطلوب باشد؛ اما برای افراد حرفه‌ای هرگز! اکسپریا XA قادر به فیلم‌برداری 4K  نیست و نهایتا می‌تواند با کیفیت Full HD به فیلم‌برداری بپردازد. دوربین دوم این گوشی هم 8مگاپیکسلی بوده و برای سلفی‌گرفتن و مکالمه‌ی ویدئویی عالی است.  

جمع‌بندی

رقابت بین گوشی‌های میان‌رده و ارزان‌قیمت به‌قدری سخت شده است که سازندگان برای برتری محصولاتشان، به سمت استفاده از برخی ویژگی‌های جذاب روی آورده‌اند. راهکار سونی برای فروش بیشتر میان‌رده‌ی جدیدش یعنی اکسپریا XA، استفاده از طراحی بدون حاشیه، نمایشگر خمیده و دوربین‌های باکیفیت است. این گوشی واقعا گریپ خوبی در دست دارد و از طراحی زیبایی بهره می‌برد. همچنین می‌توان روی دوربین‌های باکیفیت و کارآمد آن حساب باز کرد. درمجموع باید XA را یک گوشی میان‌رده‌ی اندرویدی دانست که ارزش خرید بالایی دارد.  



نظرات


برای ثبت نظر وارد حساب کاربری خود شوید



اپلیکیشن اپلیکیشن

دانلود اپلیکیشن

اپلیکیشن را دانلود کنید و هر روز تخفیفات هیجان انگیز مشاهده کنید
دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن

راه های ارتباطی
تلفن پشتیبانی: 02191690823
آدرس دفتر مرکزی : ایران، تهران، خیابان سهروردی شمالی ، کوچه افشارجوان ، پلاک 2 ، واحد3 تلفن :02191690823  
 
  logo-samandehi  
   
دیجی بایل فروشگاه آنلاین دیجی بایل از درگاه های امن مثل به پرداخت ملت پارسیان استفاده میکند .